Saturday, April 2, 2011

Transfer Scan Document into Text in Microsoft Word

Salam semua.. Lama sangat dah Mantap IT tak berkongsi sesuatu yang menarik dekat sini.. hehe.. Kali ni, Mantap IT nak share satu software menarik yang membenarkan buku atau ape-ape document yang korang scan boleh di convert kan menjadi text di dalam Microsoft Word. Senang cerita, software ni sangat berguna lah kepada pelajar-pelajar yang suka sangat wat assignment last minute.. Haha.. paham-paham jelah..






 
 

If you think this post useful, Click Adds to support this blog..tq ;D

5 comments:

iManAzRaf said...

"sgt sesuai untu stdnt2 yg suke wat last minute"

ok, paham~ hehehe..

Amirez said...

owh, hebat software ni. rugi tak guna masa belajar dulu hehe :P

Takuimi87 said...

imanAzraf: Macam perli je..;p

help said...

los angeles escorts However mean your life is, meet it and live it; do not shun it and call it hard names.

Nice Post said...

Thanks For.. Sharing Information...Your website is very nice..

This is Sarkari Result From India.. Click Here To Open link and Get Your Latest Jobs, Admit Cards, Result, ANswer Key & many more.. thanks..

Nice Site...............

Sarkari Result
Sarkari Results
sarkariexam
Sarkari Result 2019
sarkariresult
sarkari job
sarkariexam result
sarkari naukri in up
rojgar result
sarkari result in hindi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...