Saturday, April 2, 2011

Transfer Scan Document into Text in Microsoft Word

Salam semua.. Lama sangat dah Mantap IT tak berkongsi sesuatu yang menarik dekat sini.. hehe.. Kali ni, Mantap IT nak share satu software menarik yang membenarkan buku atau ape-ape document yang korang scan boleh di convert kan menjadi text di dalam Microsoft Word. Senang cerita, software ni sangat berguna lah kepada pelajar-pelajar yang suka sangat wat assignment last minute.. Haha.. paham-paham jelah..






 
 

If you think this post useful, Click Adds to support this blog..tq ;D

3 comments:

iManAzRaf said...

"sgt sesuai untu stdnt2 yg suke wat last minute"

ok, paham~ hehehe..

Amirez said...

owh, hebat software ni. rugi tak guna masa belajar dulu hehe :P

Takuimi87 said...

imanAzraf: Macam perli je..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...